Sales-es kollégát keresünk HR-hiánycikkhez

MasterMind Event Kft. olyan személyre szabott álláshirdetéseket ír cégeknek, amitől azok úgy vonzzák be a tökéletes embert a munkára, mint fény a molylepkét. Az álláskereső pedig a tényleg neki való álomállást találja meg, kompromisszum nélkül.

A termék egy forradalmi innováció a piacon, igazi konkurencia nélküli, és gyökeresen megváltoztatja a cégek életét. Végre nem csak kapálóznak, hogy a potenciális kolléga észrevegye őket a zsúfolt állásajánlatok között, hanem tudatosan felépített, személyiségtípusra megírt álláshirdetés láncolja oda a figyelmüket. Ezzel segítünk az álláskeresőnek és segítünk a munkáltatónak is. És közben picit megváltjuk a világot…

Az ügyfeleid komoly munkaerőhiánytól szenvedő cégek vezetői, HR-esei lesznek, akiket lelkesítened és motiválnod kell, hogy hamar rászánják magukat – tudod milyenek az emberek, mindenki tötymörög…

 

Belevaló, lendületes, energikus és A-Z-ig projektekben gondolkodó, 1-2 éves sales tapasztalattal rendelkező új kollégákat keresünk. 

Hab a tortán, hogy miután leadtuk a kész munkát, le is tetted az ujjlenyomatod minden egyes új ügyfél dicsőségfalán, akit beindítasz a HR-gödörből kifelé, és cserébe igazi tapsvihart kapsz tőlük. (Nem utolsó fíling, hidd el…!)

Fogadjunk, hogy már be vagy sózva… 

Na, jössz?! Menjünk már!

Minél inkább ilyen vagy, annál jobb:

 •  Szeretsz gyorsan és pörgősen dolgozni – de ne izgulj, nem kell napi 150 telefont ledarálnod, inkább kevesebb, de minőségibb hívásokat szeretnénk.
 • Talpraesett vagy, van 1-2 év sales tapasztalatod.
 • Nem árt, ha szeretsz jelentős változást létrehozni a világban: Te leszel Óz-a-nagy-varázsló, egy szebb HR-jövőért, ahol nem kell többé csilliókat költeni a középszerű vagy alkalmatlan emberek toborzására. Hell-yeah.
 • Legyen lételemed a lelkiismeretesség és az adott szó – mi a csapatban mindannyian kifejezetten megbízhatóak vagyunk és ha valamit megígértünk, az úgy is lesz. Nem ígérgetőket keresünk és sumákokat, szerintünk tisztességes emberekkel élmény dolgozni!
 • Egy 5 fős nyüzsgős profi csapatban fogsz játszani, ahol tisztán átlátható célokat tudsz elérni minden héten és ehhez folyamatos szakmai segítséget és oktatást is kapsz.
 • Szereted megismerni az ügyfelet és a problémáját, hogy tudd, hogy hogyan érvelj, nem ész nélkül tolod a sales-t. Piacot építeni akarunk, nem rombolni.
 • Görgesd a feladataidat tempósan, a hátsó fejedben a meggyőződéstől folyton doppingolva, hogy jelentőségteljes dolgot csinálunk mi itt együtt – cserébe megígérem, hogy sosem fogsz kifogyni belőlük 😉

A feladataid a következők lesznek:

– Potenciális ügyfeleket kell felhívnod és beszélgetned kell velük az üres pozícióikról a cégben – nem lélekölő hideghívás!

– Megismerteted velük az embertípusokra írt álláshirdetések működését – mindent megtanítunk alaposan, ne aggódj a szakmai oldal miatt!

– Nyomon követed az érdeklődőidet és a vásárlás irányába hajtod őket

 

Amit kapsz:

 • Nagy-presztízsű és izgalmas munkát
 • Home office-ban fogsz dolgozi.
  Felnőttek vagyunk, ennyi. Egy felnőtt pedig szeret rugalmas időbeosztásban dolgozni, ellenben nem szereti utazásra fecsérelni az idejét, és másokhoz sem szívesen igazodik. Bízunk egymásban, betartjuk a határidőket, online-meetingelünk, így mindenki tisztában van a feladatával, ha pedig kérdés adódik, skype-olunk. Nem egy nagyvállalat steril irodájába fogsz beülni, ahol egymásután tárcsázol, hanem a saját otthonod kényelmében, a saját tempódban végzed a feladatodat.
 • Egy kvázi-monopol termék egyeduralmát kapod, ami egy kapós, izgalmas termék a piacon. Hosszútávú munkát szeretnénk adni neked, ez nem egy egyéjszakás kaland.
 • Biztos, hogy többet fogsz keresni nálunk, mint más telesales-es munkánál.
 • Teljeskörű bennfentes szakmai tudást egy izgalmas réspiacon, ami kikezdhetetlen alapot ad, hogy nevet szerezz magadnak a szakmában.
 • Értékes kapcsolatrendszert az emberi erőforrás világában.
 • Nyüzsgést, pörgést, és profizmust – és egy prémium csapatot, aki folyton tartja a hátad és támogat.

 

HR szaktudás nem szükséges – mindent megtanítunk a legelején!
Annál fontosabb, hogy tapasztalt sales-es legyél már most.
Kezdés már most, azonnal! Nem szeretünk toporogni. 🙂
A munkafeltételek alkuképesek – nincs mitől félned. Ha ügyes és lelkes vagy, találunk kompromisszumot.

Ha most a megeszem-a-világot-reggelire érzést érzed, kérlek csak töltsd ki ezt a formot és máris pofonegyszerűen jelentkeztél!

Kérlek ne küldj önéletrajzot és motivációs levelet sem!

Mi nem bonyolítjuk túl a dolgokat fölöslegesen.

powered by Typeform

Ügyfeleink mondták rólunk:

Fellélegeztek ők is – és én is
Imádom, hogy NEKIK VELEM könnyű dolgozniuk!

Bevallom, nem kevés aggodalommal ültem le  Eszterrel: vajon hogyan fogom én ezt a rengeteg embertípust megjegyezni és észben tartani?
De az elméleted annyira gyakorlatias, logikus, és főleg életszerű, hogy semmi gondom nem volt!

10 éve a legnagyobb kihívásom, hogy a különböző cégekben a kollégák megtartását javítsuk – a módszered fényévekkel vitt ebben előbbre.

De a saját közvetlen munkakörnyezetemben is varázsolok azóta: korábban éveket vesztegettem el az életemből azzal, hogy olyan feladatokat delegáltam a kollégáimra,
ami nekik – ma már tudom – küzdelem volt. Amióta a tehetségük szerint delegálom nekik a teendőiket, fellélegeztek ők is, én is – ők virulnak, én meg végre kihúztam magamból azt a bizonyos tipikus vezetői tüskét: a haragot, a dühöt, amiért nehéz velük dolgozni. Imádom, hogy NEKIK VELEM könnyű dolgozniuk!

 

Nagy Dia
Head of Recruitment,
Generali Biztosító Magyarország- 2000 munkavállaló

Utána egész éjjel nem tudtam aludni

Miután megismertem Eszter Tehetségrendszerét, találóbb hirdetéseket írok és töredék idő alatt tudok az önéletrajzok között szelektálni.
Sokkal kiszámíthatóbban tudom a jó jelöltet kiválasztani – hadat üzentem a szerencsének, mert itt van helyette a tudatosság. Ez megért egy álmatlan éjszakát!

Nyíri Andrea
HR specialista

Nem kell többé találgatnom!

„Már az első közös munkánk után tudtam, hogy a Tehetségrendszer az, amire a kollégáimnak szüksége van. Eszter módszere “lefordította” az alkalmazottaimat, és gyakorlatias személyre szóló használati utasítást kaptam mindegyikőjükhöz. Egy valódi “lenyomatot” kaptam az emberekről.

Annak ajánlanám ezt a módszert, aki komolyan veszi, hogy megtartsa a kulcsembereit. Azoknak az „A” kategóriás cégeknek, akik megtehetik, hogy most meglovagolják a gazdaság dübörgését – és pontosan tisztában vannak azzal, hogy ezt csakis a legértékesebb erőforrásaikkal érhetik el: a megfelelő embereikkel a megfelelő poszton.

Varga Miklós
tulajdonos

Wiking Yacht Club – 74 fő munkavállaló

 

A szünetben felhívtam a marketinges barátnőmet, hogy erre el kell jönnöd!

„Én úgy indultam neki az első találkozásnak, hogy ez nem is igazán az én asztalom, mert én csak az employer branding kapcsán ástam bele magam a HR-témába. Marketinges lévén nem teljesen hittem, amit ott olvasok, de megmondom teljesen őszintén, hogy többet is kaptam, mint amire gondoltam.

A te rendszered egy teljesen más szemszögből mutatta meg, hogy hogyan lehet egy dolgozót megtartani. A tréning alapján, úgy hogy nem vagyok HR-es, most már én is meg tudnék írni simán egy álláshirdetést a megfelelő embernek.”

Vadász Ildikó
marketing menedszer

AXIÁL KFT – 880 munkavállaló
Mezőgazdasági gép forgalmazás